blancoo-logo-350px

inspiratie & innovatie

INSPIRATIE

Inspiratie en innovatiesessies zijn voor organisaties, instellingen en gemeenten die op zoek zijn naar nieuwe impulsen en inzichten. Bij het ontwikkelen van mvo beleid, over social return, participatie, activatie, creatief leiderschap, een cultuuromslag of communicatievraagstukken.

OMDENKEN

In een sessie zetten we kunstenaars en creatieven in als omdenkers, samen met een Blancoo teamlid als bruggenbouwer. Blancoo legt relevante verbanden tussen het organisatievraagstuk, onze eigen kennis en de input van creatieven en opdrachtgever.

GROEI

Het verloop en de uitkomsten van de sessie worden gedocumenteerd en teruggekoppeld. Blancoo denkt ook mee hoe ideeën succesvol uitgerold kunnen worden in de praktijk. Daar komen ideeën tot leven en ontstaat er zinvolle groei.

 

Words

to music

Kunnen jouw teamgenoten zich verbeteren in hun manier van presenteren of pitchen?
Wil je inzicht krijgen in hoe je overkomt op je publiek?

Blancoo zet “Words to Music” in om een muzikale vertaling te geven van pitches of presentaties. De variatie in sounds, aanslag, intensiteit, dynamiek en ritme biedt de drummer alle ruimte om muzikaal te spiegelen. Words to Music maakt je op inspirerende wijze duidelijk met welke energie je presenteert. Zonder waardeoordeel en verrassend informatief.

Food

for thought

Wil je met je team, in een unieke creatieve setting, eens goed doorhalen over een specifiek thema? Dan is een Food for Thought sessie daarvoor de perfecte en intieme gelegenheid.

Ergens in Rotterdam creëert Blancoo i.s.m een zeer creatieve kokkin unieke diner-concepten naar thema. Blancoo bespreekt van te voren de thema’s die in het concept naar voren komen. We koken, stylen en bieden een unieke experience.

feed
back

Radio538, Antea Group, Schuttelaar en Partners en NPO zoeken inspiratie rondom het thema visievorming

‘Ik vond het een erg verrassende middag. Het idee om een drummer muzikaal te laten weergeven hoe wij overkomen vond ik magnifiek.‘ Evelyne Meynen, Schuttelaar en partners.

“Nog heel erg bedankt voor de inspirerende dag! Was een goed programma met een super leuke groep”. Marcel van der Werff, Anteagroup.

schrijf je in op de nieuwsbrief

VOLG ONS OP

MAIL

CONTACT

0619 598 987
DRIEVRIENDENSTRAAT 26
3014 JS ROTTERDAM

Contact

Laat je mail achter, dan nemen we zsm contact met je op.

Start typing and press Enter to search