GevelTrots

Rotterdamse Trots gaat tegen de gevel

In de wijk Bospolder in Rotterdam Delfshaven zijn 12 gevellijsten te vinden welke vroeger werden gebruikt als reclame uiting. Initiatiefnemer Lotti Hesper vroeg Blancoo mee te denken over hoe kunstenaars, bewoners en bedrijven gezamenlijk tot een nieuwe invulling kunnen komen.

Hoe

Blancoo bedacht het concept Geveltrots, en stimuleert met de campagne de betrokkenheid van straat, wijk en stad bij het project. Geveltrots vraagt bewoners en ondernemers waarom ze trots zijn op hun wijk. Deze TROTSwoorden worden gebruikt als uitgangspunten voor de kunst. Blancoo schreef een uitvraag voor Rotterdamse kunstenaars. In hun ontwerp moeten zij de Trotswoorden meenemen.

Geweldige promotie

De uitvraag leverde 107 inzendingen op, 3000 stemmers voor de publieksfavoriet en meer dan 25.000 bezoekers op de site. Geweldige promotie voor Bospolder dus!


BEKIJK ALLE INZENDINGEN VAN ROTTERDAMSE ONTWERPERS
GA NAAR DE WEDSTRIJD PAGINA

Rotterdamse Trots

gaat tegen de gevel!

Waar zijn de mensen trots op in Bospolder? Deze Trotswoorden vingen we op straat.

Historie. Gezelligheid. Veiligheid. Veerkracht. Samen spelen. Vriendschap. Behulpzaamheid. Contrast. Creatieve industrie. Dynamiek. Verbondenheid. Hoop. Groen. Samenwerking. Verborgen parels. Spannend.

Fotografie Geveltrots: Paul van der Blom.

VIDEO

BEELD

schrijf je in op de nieuwsbrief

VOLG ONS OP

MAIL

CONTACT

0619 598 987
DRIEVRIENDENSTRAAT 26
3014 JS ROTTERDAM

Contact

Laat je mail achter, dan nemen we zsm contact met je op.

Start typing and press Enter to search