blancoo-logo-350px

Dakpark Rotterdam

Dakpark op de kaart

Dakpark Rotterdam wordt gerund met de inzet van lokale vrijwilligers. Begin 2015 ontstond bij het Dakpark de behoefte haar band met de Rotterdammers verder uit te bouwen. Om het vrijwilligers netwerk te verstevigen en de naamsbekendheid van het Dakpark te vergroten heeft Blancoo verbinding tot stand gebracht tussen Dakpark als opdrachtgever, landelijke creatieven en wijkbewoners.

Wat deed Blancoo

Blancoo organiseerde, communiceerde en begeleidde een ontwerpwedstrijd voor een huisstijl voor het park. Daarmee stimuleerde Blancoo betrokkenheid van straat, wijk en stad bij het Dakpark.

Resultaat

Door de brede publiciteit richting scholen, straat, wijk en stad werden er 41 inzendingen ingediend door landelijke creatieven. Meer dan 1000 wijkbewoners hebben gestemd voor de publieksfavoriet en meer dan 13.000 mensen bezochten de website van het Dakpark.

Jonge ontwerpers

worden gezien

Jonge of startende ontwerpers de kans geven hun werk te tonen en in te zetten. Dat is iets wat Blancoo belangrijk vindt. Bij opdrachten als deze krijgen deze ontwerpers meestal geen kans. Door het uitschrijven van een wedstrijd snijdt het mes aan meerdere kanten; het Dakpark heeft een ruime keuze aan mogelijkheden, het keuzeproces wordt gedemocratiseerd en startende ontwerpers maken net zo veel kans als gerenommeerde.

BEELD

schrijf je in op de nieuwsbrief

VOLG ONS OP

MAIL

CONTACT

0619 598 987
DRIEVRIENDENSTRAAT 26
3014 JS ROTTERDAM

Contact

Laat je mail achter, dan nemen we zsm contact met je op.

Start typing and press Enter to search