blancoo-logo-350px

verbeelding

WAT

Blancoo zet inspirators in om op innovatieve manier vraagstukken, processen of identiteit te verbeelden. Met kunst, design, installaties en muziek creëert Blancoo een experience met een tijdelijk of permanent karakter.

HOE

Blancoo werkt met kunstenaars, illustratoren, fotografen, tattoo-artists, graffiti-artists, culinaire artiesten en muzikanten. Blancoo verbindt jouw organisatie met een van onze inspirators en begeleidt de produktie van het werk.

BELEVING

Inzichten beklijven als ze vorm krijgen, als mensen ze kunnen beleven. Mensen onthouden 80% van wat ze zien, 20% van wat ze lezen en 10% van wat ze horen. Een beleving geeft ideeën impact.

ver
bin
ding

containerblik

Er zijn maar weinig organisaties die durven in beeldtaal. Aan de andere kant zien we buitengewone merken, creatieven en bloggers die moeite hebben om beeld te vinden dat bij hun vibe past.

We crowdsourcen containerbegrippen uit ons netwerk van organisaties, en nodigen illustratoren, kunstenaars en fotografen uit beeld te sturen dat daar een frisse blik op geeft. Containerblik is onderdeel van onze nieuwsbrief. Bedrijven kunnen zo rechtsreeks kennismaken met nieuwe creatieven en fris beeld, zonder onze inmenging.

schrijf je in op de nieuwsbrief

VOLG ONS OP

MAIL

CONTACT

0619 598 987
DRIEVRIENDENSTRAAT 26
3014 JS ROTTERDAM

Contact

Laat je mail achter, dan nemen we zsm contact met je op.

Start typing and press Enter to search